Gdzie na szkolenie?

Polecamy trzy ciekawe obiekty na szkolenie, położone w różnych częściach naszego pięknego kraju.

lisia polana

Golf nierozerwalnie związany jest z biznesem – taki obrazek znamy choćby z filmów, gdzie przy partyjce biznesmeni załatwiają interesy Potwierdzeniem tego jest też ogromna liczba wyników po wpisaniu w wyszukiwarkę Google frazy „golf i biznes”. W Polsce ostatnimi czasy golf cieszy się rosnącą popularnością, o czym świadczą nowe pola golfowe. Klub Golfowy Lisia Polana położony w Dolinie Wkry, w sąsiedztwie Kampinoskiego Parku Narodowego swoją działalność rozpoczął oficjalnie 12 sierpnia 2006 roku – dziś to prężnie działające miejsce, w którym można pograć w golfa dla przyjemności, jak i połączyć tą formę rekreacji ze szkoleniem. Do dyspozycji jest 18-sto dołkowe pole oraz dwie profesjonalne sale szkoleniowe. Można tez zorganizować naukę gry golfa z konkursami, mające na celu wyłonienie lidera grupy czy przeprowadzenie zabawy, które wskażą słabe i mocne strony pracowników.

resovia_recepcja_v5Rosevia Resort to obiekt konferencyjny nad morzem, które sprawdzi się zarówno jako miejsce szkolenia, jak i wypoczynku. Resort znajduje się w malowniczym otoczeniu 100 letniego lasu , blisko plaży, morza, tuż przy Latarni Morskiej Rozewie. Di dyspozycji jest sala szkoleniowa o powierzchni 70m2, umożliwia przeprowadzenie zajęć na 40 osób. Baza noclegowa to 82 komfortowe i designerskie apartamenty. Na terenie obiektu znajduje się też siłownia i kort tenisowy, wielofunkcyjne boisko do koszykówki i piłka nożnej.

961x434-towidth-90-images_djmediatools_1.1Zabytkowy Dwór Sieraków to kolejne ciekawe miejsce na szkolenie – obiekt położony jest 25km od centrum Krakowa i zapewnia specyficzne warunki do organizacji zajęć. Wnętrza Dworu wprowadzają atmosferę skupienia i koncentracji. Do dyspozycji gości są trzy w pełni wyposażone sale szkoleniowe dekorowane i ustawiane według życzeń klienta. Atutem jest również profesjonalne wyposażenie techniczne i audiowizualne, miła i wykwalifikowana obsługa oraz ciekawa oferta gastronomiczna.